VvE Residentie Gregorius Hoofd

's-Hertogenbosch

Door een administratieve wijziging hebben wij een significante besparing voor deze VvE kunnen realiseren.


Besparing gerealiseerd:

647,93/ jaarlijks

VvE Theo Mann Bouwmeesterlaan-Else Mauhslaan

Den Haag

Voor deze Vereniging van Eigenaars hebben wij voor 4 grootzakelijke gasaansluitingen de capaciteit laten aanpassen. Hierdoor is er sinds 1-3-2019 een besparing op zowel de meet- als netwerkkosten gerealiseerd.


Besparing gerealiseerd:

3.229,56/ jaarlijks

VvE Frans Cobellaan 2-80

Voorburg

Door de gasmeter ten behoeve van de centrale voorziening aan te passen hebben wij een significante besparing gerealiseerd voor deze VvE.


Besparing gerealiseerd:

1.076,52/ jaarlijks

VvE De Sfinx

Rijswijk

Voor deze VvE hebben wij per 01-07-2017 de netwerkkosten voor 2 elektra-aansluitingen herzien. Middels een wijziging in het netvlak is een substantiële besparing gerealiseerd bij netbeheerder Stedin.


Besparing gerealiseerd:

2.751,52/ jaarlijks

Snow Planet B.V.

Velsen-Zuid

Deze bekende indoor skihal werd deelnemer in 2017. Er werd direct een besparing gerealiseerd op de netwerkkosten voor elektriciteit bij Liander.


Besparing gerealiseerd:

1.324,00/ jaarlijks

Stichting OZHW voor PO en VO

Barendrecht e.o.

Dit schoolgemeenschap voor primair en voortgezet onderwijs kent ruim 20 locaties. Voor 5 grootzakelijke elektricteitsaansluitingen hebben wij het netwerkcontract bij Stedin herzien.


Besparing gerealiseerd:

4.960,85/ jaarlijks

Parking Hoornwijck C.V.

Rijswijk

Deze parkeergarage betaalde jarenlang teveel netwerkkosten. Door de transportovereenkomst aan te passen naar het actuele verbruiksprofiel is er aanzienlijk bespaard.


Besparing gerealiseerd:

1.546,00/ jaarlijks

VvE Piramides

Amsterdam

Deze omvangrijke VvE kent één centrale gasaansluiting voor de verwarming van het gehele complex. Door de transportovereenkomst anders in te regelen bij Liander werd direct een besparing gerealiseerd.


Besparing gerealiseerd:

1.852,32/ jaarlijks

Chemisch concern

Gelderland

De grootste besparing die tot op heden werd gerealiseerd ten aanzien van één aansluiting betrof een grootzakelijke elektra-aansluiting van een chemisch concern.


Besparing gerealiseerd:

31.491,57/ jaarlijks

Stichting Tragel Zorg

Vlaardingen

Deze zorginstelling uit Zeeland werd in 2013 tegen het licht gehouden. Op de netwerkkosten bij Enduris kon een aardige besparing worden gerealiseerd.


Besparing gerealiseerd:

631,68/ jaarlijks

Bespaar ook op uw netwerkcontract

Door uw netwerkcontracten jaarlijks administratief te herzien kunt u besparingen realiseren die oplopen tot €3.000+ (excl. btw) per jaar, zonder een fysieke wijziging.

We gaan direct kijken wat ook ú kunt besparen.